Editor Add NPC But Game not showing

Editor Add NPC But Game not showing

« posted: May 07, 2017, 01:58 PM »








Like the first picture I add Npc
 There are no NPC and there are only blue markers.

Re: Editor Add NPC But Game not showing

« Reply #1 posted: May 18, 2017, 02:45 AM »
Make sure your mapConfig/storeConfig.sqf is updated to this for example:

Code: [Select]
["GenStore1", -1, [], []],
["GenStore2", -1, [], []],
["GenStore3", -1, [], []],
["GenStore4", -1, [], []],
["GenStore5", -1, [], []],
["GenStore6", -1, [], []],
["GenStore7", -1, [], []],
["GenStore8", -1, [], []],

["GunStore1", -1, [], []],
["GunStore2", -1, [], []],
["GunStore3", -1, [], []],
["GunStore4", -1, [], []],
["GunStore5", -1, [], []],
["GunStore6", -1, [], []],
["GunStore7", -1, [], []],


// Buttons you can disable: "Land", "Armored", "Tanks", "Helicopters", "Boats", "Planes"
["VehStore1", -1, [], ["Boats"]],
["VehStore2", -1, [], ["Boats"]],
["VehStore3", -1, [], ["Boats"]],
["VehStore4", -1, [], ["Boats"]],
["VehStore5", -1, [], ["Boats"]],
["VehStore6", -1, [], ["Boats"]],
["VehStore7", -1, [], ["Boats"]],
["VehStore8", -1, [], ["Boats"]],
["VehStore9", -1, [], ["Boats"]]

In the array the direction has changed to -1 so if you use anything other than -1 then most of the time the storeAI will spawn some place else. If you place -1 like above then where you place the stores in Eden will show up in game. Just make sure its above ground in Eden because I know most of the time as I move stuff around they end up under ground.

Here is the post to show the update:

http://forums.a3wasteland.com/index.php?topic=176.0