Forum email works again!

  • Offline JoSchaap
  • Developer
  • Mercenary
  • ******
  • Posts: 481
  • Had a life.. Got a modem.. (~1996)

Forum email works again!

« posted: Mar 17, 2015, 07:03 PM »
We only just noticed the forums where no longer sending emails.
This has been fixed now and the forums can now email again.

sorry for any inconveniance.

Incase you don't see the emails, be sure to check your spam folder! :)
  • Offline AgentRev
  • Developer
  • Veteran
  • ******
  • Posts: 2488

Re: Forum email works again!

« Reply #1 posted: Mar 20, 2015, 03:55 AM »
I'm getting messages outside the forums saying it still doesn't work
  • Offline JoSchaap
  • Developer
  • Mercenary
  • ******
  • Posts: 481
  • Had a life.. Got a modem.. (~1996)

Re: Forum email works again!

« Reply #2 posted: Mar 20, 2015, 10:43 AM »
I need to know which mail provider they use, because i just tested it again and it all seems to be working for me :)

they can email joschaap [at] got2dayz.nl

*edit* just noticed i didnt add SPF records for my mailserver at cloudflare, just fixed that :)
but that only causes mails to be flagged as spam, nothing more..

  • Offline AgentRev
  • Developer
  • Veteran
  • ******
  • Posts: 2488

Re: Forum email works again!

« Reply #3 posted: Mar 20, 2015, 06:01 PM »
The person in question tried with addresses from "victorygamerz.com" (his own website) and "yahoo.com". Also I haven't received any email notice saying someone replied to the thread, which is unusual.
  • Offline JoSchaap
  • Developer
  • Mercenary
  • ******
  • Posts: 481
  • Had a life.. Got a modem.. (~1996)

Re: Forum email works again!

« Reply #4 posted: Mar 20, 2015, 09:40 PM »
could have been the missing SPF record in cloudflare. if you request a pass reset, does the email arrive?
  • Offline AgentRev
  • Developer
  • Veteran
  • ******
  • Posts: 2488

Re: Forum email works again!

« Reply #5 posted: Mar 20, 2015, 10:50 PM »
Nope, no mail
  • Offline JoSchaap
  • Developer
  • Mercenary
  • ******
  • Posts: 481
  • Had a life.. Got a modem.. (~1996)

Re: Forum email works again!

« Reply #6 posted: Mar 21, 2015, 01:26 AM »
i' ll create a new gmail account and try again

Re: Forum email works again!

« Reply #7 posted: Mar 21, 2015, 01:32 AM »
just tried again (hence the new account) and gmail works. but does still flag it as spam. not due to SPF so i have no idea why. but it does work when you click all-mail -> spam