Server not starting

Server not starting

« posted: Aug 18, 2017, 12:43 PM »
Ok i got the latest stratis and it runs perfect.


I tried to add a different statusbar (currently using the same one on my malden pbo which works fine)


I added the statusbar and uploaded but i get the following errors in the RPT and the server doesnt start.


I must say the killfeed error is strange as i did't change anything to do with this.


Any ideas where to start looking please
Thanks in advance





8:26:52 c:\w\stable\futura\lib\network\networkserver.cpp NetworkServer::OnClientStateChanged:NOT IMPLEMENTED - briefing!
8:26:52  Mission id: 6104e579a59581450266423301ff127a6554f49c
8:26:52 Attempt to override final function - bis_fnc_storeparamsvalues_data
8:26:52 Warning Message: Script \A3Wasteland_settings\antihack\payload.sqf not found
8:26:52 "ANTI-HACK: External payload unavailable, using internal payload"
8:26:52 Error in expression < "_externPayload"];

_compileKey = call A3W_fnc_generateKey;

_assignCompileKey >
8:26:52   Error position: <A3W_fnc_generateKey;

_assignCompileKey >
8:26:52   Error Undefined variable in expression: a3w_fnc_generatekey
8:26:52 File mpmissions\__cur_mp.Stratis\server\antihack\setup.sqf, line 15
8:26:52 Error in expression <hen
{
vChecksum = compileFinal str call A3W_fnc_generateKey;


addMissionEventHa>
8:26:52   Error position: <A3W_fnc_generateKey;


addMissionEventHa>
8:26:52   Error Undefined variable in expression: a3w_fnc_generatekey
8:26:52 File mpmissions\__cur_mp.Stratis\server\init.sqf, line 19
8:26:52 Warning Message: Resource title killfeed_board not found
8:26:52 Warning Message: Resource title killfeed_picture not found
8:26:52 Error in expression <["killfeed_picture", "PLAIN"];
[] spawn kill_fnc_killfeedMain;
};>
8:26:52   Error position: <kill_fnc_killfeedMain;
};>
8:26:52   Error Undefined variable in expression: kill_fnc_killfeedmain
8:26:52 File mpmissions\__cur_mp.Stratis\killfeed\killfeed.sqf, line 21
  • Offline AgentRev
  • Developer
  • Veteran
  • ******
  • Posts: 2354

Re: Server not starting

« Reply #1 posted: Aug 18, 2017, 05:17 PM »
Seems like there could be a syntax error in description.ext, but it's hard to tell without the full RPT.

Re: Server not starting

« Reply #2 posted: Aug 28, 2017, 06:24 AM »
You also have to update the status bar with info in the description.ext as follows.

Code: [Select]
class RscTitles
{
#include "addons\statusBar\statusBar.hpp" //status bar
};