mission does not start

mission does not start

« posted: Feb 06, 2018, 02:55 PM »
I'm testing some missions, but the ones I left active are not starting


Where am I going wrong?




// ******************************************************************************************
// * This project is licensed under the GNU Affero GPL v3. Copyright © 2014 A3Wasteland.com *
// ******************************************************************************************
//   @file Name: setupMissionArrays.sqf
//   @file Author: AgentRev

if (!isServer) exitWith {};

MainMissions =
[
   // Mission filename, weight
   //["mission_ArmedDiversquad", 0.5],
   //["mission_Hackers", 0.8],
   //["mission_AbandonedJet", 0.8],
   //["mission_Coastal_Convoy", 0.5],
   //["mission_Convoy", 1],
   //["mission_APC", 0.5],
   //["mission_LightArmVeh", 1],
   //["mission_ArmedHeli", 0.5],
   //["mission_CivHeli", 1],
   //["mission_Smugglers", 1]
];

SideMissions =
[
   //["mission_MiniConvoy", 1],
   //["mission_SunkenSupplies", 0.4],
   //["mission_AirWreck", 1],
   //["mission_Outpost", 1],
   //["mission_Truck", 0.5],
   //["mission_GeoCache", 0.3],
   //["mission_HostageRescue", 1],
   //["mission_Occupation", 0.7],
   //["mission_Sniper", 0.7]
];

PatrolMissions =
[
   ["mission_artyPatrol", 0.8]
];

MoneyMissions =
[
   //["mission_MoneyShipment", 0.6],
   //["mission_SunkenTreasure", 0.5],
   //["mission_drugsRunners", 0.5],
   //["mission_Roadblock", 0.6],
   //["mission_TownInvasion", 1]
];

aquaticMissions =
[
   ["mission_Jaws", 0.7]
];

hostileairMissions =
[
   ["mission_HostileVTOL", 1],
    ["mission_HostileHelicopter", 0.7],
    ["mission_HostileJet", 0.7],
    ["mission_HostileHeliFormation", 0.5],
   ["mission_SmugglerPlane", 1],
   ["mission_FalconPatrol", 1]
];   

missionType_water =
[
   "mission_ArmedDiversquad",
   "mission_Coastal_Convoy",
   "mission_SunkenSupplies",
   "mission_SunkenTreasure"
];

MissionSpawnMarkers = (allMapMarkers select {["Mission_", _x] call fn_startsWith}) apply {[_x, false]};
//ForestMissionMarkers = (allMapMarkers select {["ForestMission_", _x] call fn_startsWith}) apply {[_x, false]};
SunkenMissionMarkers = (allMapMarkers select {["SunkenMission_", _x] call fn_startsWith}) apply {[_x, false]};
RoadblockMissionMarkers = (allMapMarkers select {["Roadblock_", _x] call fn_startsWith}) apply {[_x, false]};
SniperMissionMarkers = (allMapMarkers select {["Sniper_", _x] call fn_startsWith}) apply {[_x, false]};
OccupationMissionMarkers = (allMapMarkers select {["Occupation_", _x] call fn_startsWith}) apply {[_x, false]};

/*if !(ForestMissionMarkers isEqualTo []) then
{
   SideMissions append
   [
   ["mission_AirWreck", 3],
   ["mission_Occupation", 2],
   ["mission_Sniper", 1]
   ];
};*/

LandConvoyPaths = (call compile preprocessFileLineNumbers "mapConfig\convoys\landConvoysList.sqf") apply {[_x, false]};
CoastalConvoyPaths = (call compile preprocessFileLineNumbers "mapConfig\convoys\coastalConvoysList.sqf") apply {[_x, false]};

MainMissions = [MainMissions, [["A3W_heliPatrolMissions", ["mission_Coastal_Convoy", "mission_HostileHeliFormation"]], ["A3W_underWaterMissions", ["mission_ArmedDiversquad"]]]] call removeDisabledMissions;
SideMissions = [SideMissions, [["A3W_heliPatrolMissions", ["mission_HostileHelicopter", "mission_HostileJet"]], ["A3W_underWaterMissions", ["mission_SunkenSupplies"]]]] call removeDisabledMissions;
MoneyMissions = [MoneyMissions, [["A3W_underWaterMissions", ["mission_SunkenTreasure"]]]] call removeDisabledMissions;

{ _x set [2, false] } forEach MainMissions;
{ _x set [2, false] } forEach SideMissions;
{ _x set [2, false] } forEach MoneyMissions;
{ _x set [2, false] } forEach PatrolMissions;
{ _x set [2, false] } forEach hostileairMissions;
{ _x set [2, false] } forEach aquaticMissions;

ArtyConvoyPaths = [];
{
   ArtyConvoyPaths pushBack [_x, false];
} forEach (call compile preprocessFileLineNumbers "mapConfig\convoys\artyConvoysList.sqf");

Re: mission does not start

« Reply #1 posted: Feb 06, 2018, 10:27 PM »
can you post the logs?

Re: mission does not start

« Reply #2 posted: Feb 13, 2018, 01:32 AM »
can you post the logs?


informs that the file was not found, it is already in the folder


20:27:57 "WASTELAND SERVER - Initializing Missions"
20:27:58 "WASTELAND SERVER - Started Main Mission Controller"
20:28:01 "A3W - 0 baseparts and objects have been saved with profileNamespace"
20:28:01 "A3W - profileNamespace saved"
20:28:03 "WASTELAND SERVER - Started Money Mission Controller"
20:28:08 Warning Message: Script server\missions\hostileairMissionsProcessor.sqf not found
20:28:08 Warning Message: Script server\missions\hostileairMissionsController.sqf not found
20:28:13 Warning Message: Script server\missions\aquaticMissionsProcessor.sqf not found
20:28:13 Warning Message: Script server\missions\aquaticMissionsController.sqf not found
20:28:18 Warning Message: Script server\missions\patrolMissionsProcessor.sqf not found
20:28:18 Warning Message: Script server\missions\patrolMissionsController.sqf not found
20:28:24 "WASTELAND SERVER - Started Side Mission Controller"

Re: mission does not start

« Reply #3 posted: Feb 13, 2018, 01:33 AM »

I found the error, it was the file name

Thank you for your help