Objective Failed

Objective Failed

« posted: Nov 01, 2021, 02:02 AM »
some missions are failing right when they start, somehow have to get it right or should i disable them in setupMissionArrays.sqf file


https://ibb.co/CPC4WJ0
https://ibb.co/BPvMRTG
https://ibb.co/ygRXrNT
https://ibb.co/vmZgN4x
https://ibb.co/3cHjz2R
https://ibb.co/1rGt1dV

I have noticed that the missions are taking a long time to start after the restart

Re: Objective Failed

« Reply #1 posted: Nov 01, 2021, 04:03 AM »
First I would check the sqf files of these missions. Each mission should have sth like this:

Code: [Select]
[_aiGroup,_missionPos] spawn createsmugglerGroup;or
Code: [Select]
[_aiGroup,_missionPos] spawn createsniperGroup;or
Code: [Select]
[_aiGroup, _missionPos, _nbUnits] call createCustomGroup;
Something with this createXXX

When you found, check server\missions\factoryMethods\createUnits, if this specific group is listed there OR (if so), check the groupXXX.sqf itself, if you find something "strange".

At last go to server\functions\serverCompile.sqf and check again, if the found group is listed correctly.
Like this:
Code: [Select]
createCustomGroup = [_path, "createUnits\customGroup.sqf"] call mf_compile;

Re: Objective Failed

« Reply #2 posted: Nov 01, 2021, 05:00 PM »
my friend GriffinZS thank you very much I think it solved I was connected for a while and I didn't have any more that failed, the problem was serverCompile.sqf because it added some missions and didn't know I needed to include a create. thank you very much