Technical Support

Topics Replies Views Last Updated
Announcements

Server admin stuff goes in "Hosting & Management"

started by AgentRev
- 37198 by AgentRev
Normal Topics

Brand new to the Arma World, NEED HELP

started by Aughto
1 758 by GriffinZS

yellow sphere appearing when a mine or explosive is planted

started by casanova
2 1049 by casanova

StoreConfig not working

started by CaptainDick
1 777 by CaptainDick

Setting Up A3Wasteland for the First Time on Dedicated Server

started by steele556
2 981 by TheChosenOne

spawn vehicle

started by zakhy
0 693 by zakhy

a3wasteland ini sql_custom

started by setman
0 869 by setman

Spawn in vision

started by setman
2 1015 by setman

extdb3 error

started by CaptainDick
1 1088 by CaptainDick

Weapon always unloaded in linux server

started by .Lord
0 810 by .Lord

Banned from server

started by Flek_Andre
1 1193 by .Lord

No recoil

started by .Lord
0 738 by .Lord

No connect MQ-12 Falcon UAV", "B_T_UAV_03_F

started by Souza
0 1146 by Souza

Money shimpment - units freeze on spot after spawn

started by -TheBigTom-
0 917 by -TheBigTom-

Thermal zero using the "limitTI"

started by .Lord
1 997 by .Lord

No parking vehicles of missiom

started by .Lord
2 1255 by .Lord

Vehicle parts (not showing) problem

started by -TheBigTom-
16 4583 by -TheBigTom-

Need help with putting the Virtual Arsenal in the shop

started by prophet55
0 1121 by prophet55

Server didnt run...

started by 007promi
1 1091 by AgentRev

atm deposit

started by tolgakmr
1 1011 by -TheBigTom-

Revive System suddenly stopped Working

started by SoulStalker
3 1453 by AgentRev