Script exploit fix

  • Offline AgentRev
  • Developer
  • Veteran
  • ******
  • Posts: 2345

Script exploit fix

« posted: Jul 09, 2015, 04:13 AM »
Update: fixed by Bohemia in v1.48


Recently, kiddies have leaked an exploit that allows anybody to run custom scripts on any server without special tools. I strongly recommend all server owners to apply this fix as soon as possible, regardless of mission version:

https://github.com/A3Wasteland/ArmA3_Wasteland.Altis/commit/409bc749cbd4288f24e99921200a3884068b9dc5
  • Offline CREAMPIE
  • Armaholic
  • Veteran
  • ******
  • Posts: 1077
  • ^_^;;

Re: Script exploit fix

« Reply #1 posted: Jul 09, 2015, 08:55 AM »
Recently, kiddies have leaked an exploit that allows anybody to run custom scripts on any server without special tools. I strongly recommend all server owners to apply this fix as soon as possible, regardless of mission version:

https://github.com/A3Wasteland/ArmA3_Wasteland.Altis/commit/409bc749cbd4288f24e99921200a3884068b9dc5

Oh crap :( I'll update this morning !! Been plagued with weird anomalies and BE filter logs and kicks this last week !

EDIT: Done - thanks AgentRev !

- from the grassy knoll -
  • Offline LouD
  • Silent but deadly ;)
  • Moderator
  • Veteran
  • ******
  • Posts: 1415

Re: Script exploit fix

« Reply #2 posted: Jul 09, 2015, 11:22 AM »
Updated. Going to live servers in 1,5 hrs. Hope it helps a bunch :)
  • Offline Matt76
  • Mercenary
  • *****
  • Posts: 403
  • co founder of customcombatgaming.com

Re: Script exploit fix

« Reply #3 posted: Jul 09, 2015, 11:30 AM »
God damn it I ran out of time before leaving home this morning :( pls don't point them in my direction ;)
  • Offline LouD
  • Silent but deadly ;)
  • Moderator
  • Veteran
  • ******
  • Posts: 1415

Re: Script exploit fix

« Reply #4 posted: Jul 09, 2015, 12:45 PM »
God damn it I ran out of time before leaving home this morning :( pls don't point them in my direction ;)

Attention all attentionwhores!!
>>>>>>>>>>CCG<<<<<<<<<<
Go for it!
 :P ::)
  • Offline AgentRev
  • Developer
  • Veteran
  • ******
  • Posts: 2345

Re: Script exploit fix

« Reply #5 posted: Jul 09, 2015, 03:59 PM »
Apparently, the exploit was leaked with a "use it while you can" notice because BIS have fixed it in the upcoming v1.48 update. I wouldn't be surprised if it has been abused by kiddies since Arma 1.

Re: Script exploit fix

« Reply #6 posted: Jul 10, 2015, 04:38 AM »
My Battleye isnt logging ANYTHING lately. Nothing in the scripts log or anything........ anybody ever have this?
  • Offline CREAMPIE
  • Armaholic
  • Veteran
  • ******
  • Posts: 1077
  • ^_^;;

Re: Script exploit fix

« Reply #7 posted: Jul 10, 2015, 08:43 AM »
My Battleye isnt logging ANYTHING lately. Nothing in the scripts log or anything........ anybody ever have this?

Are your filters in the right battleEye folder ? IF you are running with -profile you need to be sure that you put the filters in that profiles BE folder.


That said - with this fix , I've not had a single BE filter kick ^^ great success !

- from the grassy knoll -

Re: Script exploit fix

« Reply #8 posted: Jul 11, 2015, 04:27 AM »
Are your filters in the right battleEye folder ? IF you are running with -profile you need to be sure that you put the filters in that profiles BE folder.


That said - with this fix , I've not had a single BE filter kick ^^ great success !

It's on the server
  • Offline JoSchaap
  • Developer
  • Mercenary
  • ******
  • Posts: 479
  • Had a life.. Got a modem.. (~1996)

Re: Script exploit fix

« Reply #9 posted: Jul 12, 2015, 10:12 PM »
could you please create a separate thread about this?
  • Offline Mokey
  • Fractured Wasteland
  • Elite
  • ******
  • Posts: 576
  • Http://www.Fractured-Gaming.com

Re: Script exploit fix

« Reply #10 posted: Jul 14, 2015, 01:28 PM »
Man am I glad I came on this morning. Thanks Rev,  added within minutes of reading. Made me late for work :p
Posts once, edits post 40 times in 60 seconds. STUPID FAT FINGERS!

https://github.com/Fractured-Gaming-Official/Frac_v1.3.Stratis