Getting kicked with RemoteExec #0 in Arma 1.54

  • Offline Firstyminator
  • NoElite Gaming Community
  • Geared Up
  • **
  • Posts: 44
  • Airborne Wookie!

Getting kicked with RemoteExec #0 in Arma 1.54

« posted: Dec 26, 2015, 06:46 PM »
Getting kicked with this when im trying to join my server after the latest update for Arma3 -

#0 "bis_fnc_execvm [[R Alpha 1-2:1 (Firsty) REMOTE,true],"initPlayerServer.sqf"]"

Several functions does not work either. Was there a change done to how Scripts are executed in the new patch? i havent seen anyone release any Wasteland patches for anything. Not even Battleye filters are changed afaik?

Anyone knows a workaround or fix for this issue?
Firsty
Founder
NoEliteGaming

  • Offline Matt76
  • Mercenary
  • *****
  • Posts: 418
  • co founder of customcombatgaming.com

Re: Getting kicked with RemoteExec #0 in Arma 1.54

« Reply #1 posted: Dec 26, 2015, 09:02 PM »
Remove your remoteexec.txt from your server or I write a new one with exceptions.

Not sure what is happening with wasteland seems Rev and the others no longer frequent these forums
  • Offline Firstyminator
  • NoElite Gaming Community
  • Geared Up
  • **
  • Posts: 44
  • Airborne Wookie!

Re: Getting kicked with RemoteExec #0 in Arma 1.54

« Reply #2 posted: Dec 26, 2015, 10:09 PM »
Yeah not much updates since the latest patches.. might be because BIS just fked everything up this time around too regarding scripts.. Many of them needed rewriting.. Silly thing to do in my opinion.

Hmm.. ill try that, maybe it fixes the kick issue. but still the Locking/Unlocking script wont work i guess?
Firsty
Founder
NoEliteGaming

  • Offline bolox
  • Mercenary
  • *****
  • Posts: 276

Re: Getting kicked with RemoteExec #0 in Arma 1.54

« Reply #3 posted: Dec 27, 2015, 02:27 AM »
Trying to set another server up,Im getting the same thing :/
Anyone has a solution let us know
Our 250 popular player rust server 1rule- Dont be a dick
www.nomercykillers.com
  • Offline Matt76
  • Mercenary
  • *****
  • Posts: 418
  • co founder of customcombatgaming.com

Re: Getting kicked with RemoteExec #0 in Arma 1.54

« Reply #4 posted: Dec 27, 2015, 03:31 PM »
Trying to set another server up,Im getting the same thing :/
Anyone has a solution let us know

I've told you the solution dude

Re: Getting kicked with RemoteExec #0 in Arma 1.54

« Reply #5 posted: Dec 28, 2015, 01:48 AM »
im getting same error now

the last 2 times we had it it was a hacker that did it and with bi changing things  around we dont catch them in the logs

so the hacker has free reign to continue everytime a player dies he gets kicked with that error

ive disabled it for now but opens us up to SSPCM cheats now
  • Offline bolox
  • Mercenary
  • *****
  • Posts: 276

Re: Getting kicked with RemoteExec #0 in Arma 1.54

« Reply #6 posted: Dec 28, 2015, 05:32 AM »
yea ive disabled ours too
Our 250 popular player rust server 1rule- Dont be a dick
www.nomercykillers.com
  • Offline Matt76
  • Mercenary
  • *****
  • Posts: 418
  • co founder of customcombatgaming.com

Re: Getting kicked with RemoteExec #0 in Arma 1.54

« Reply #7 posted: Dec 28, 2015, 11:54 PM »
There no need to remove it, why not set it to 1 and let it run awhile so you'll know what needs making an exception i.e.  '!exception'

That's all I've done, once I'm happy I've got all of the in game exceptions listed I've reverted it back to 5 to kick people.

you guys should read this guide to battleye filters http://opendayz.net/threads/a-guide-to-battleye-filters.21066/
  • Offline Matt76
  • Mercenary
  • *****
  • Posts: 418
  • co founder of customcombatgaming.com

Re: Getting kicked with RemoteExec #0 in Arma 1.54

« Reply #9 posted: Dec 29, 2015, 09:43 AM »
also if you have airdrops enabled on your server then you'll need

!"apoc_srv_startairdrop"
  • Offline AgentRev
  • Developer
  • Veteran
  • ******
  • Posts: 2600

Re: Getting kicked with RemoteExec #0 in Arma 1.54

« Reply #10 posted: Dec 29, 2015, 10:03 AM »
Man this remote exec crap is a PITA. The BIS dev in charge of it personally told me the new RE framework was not filtered by BattlEye, as it should be. Next thing I know, it's now filtered by BattlEye. smh

If anything, they should add a mission event handler to filter the data, so params can be looked at individually, because BE's plaintext filter is too rigid for this kinda job.
  • Offline Magic
  • First Blood
  • ***
  • Posts: 92

Re: Getting kicked with RemoteExec #0 in Arma 1.54

« Reply #11 posted: Dec 29, 2015, 03:44 PM »
I added your battleye filter commit but we are still getting loads of people getting kicked for BattlEye: RemoteExec Restriction #0

I guess i should just delete the remoteExec.txt filer completely?
  • Offline AgentRev
  • Developer
  • Veteran
  • ******
  • Posts: 2600

Re: Getting kicked with RemoteExec #0 in Arma 1.54

« Reply #12 posted: Dec 29, 2015, 08:14 PM »
No, you should send me your remoteexec.log (or just the last lines) so I can find what's wrong.

The A3W core doesn't use remoteExec for client-to-server comm, so it could be a third party addon.
  • Offline Jes
  • First Blood
  • ***
  • Posts: 62

Re: Getting kicked with RemoteExec #0 in Arma 1.54

« Reply #13 posted: Jan 01, 2016, 03:04 PM »
No, you should send me your remoteexec.log (or just the last lines) so I can find what's wrong.

The A3W core doesn't use remoteExec for client-to-server comm, so it could be a third party addon.

Hi AgentRev,

I have the same problem, when using your updated filters I get kicked.

Log file:
01.01.2016 15:02:45: Jes (***.***.**.***:57624) 1fc4b238d8*****eb315b174e132b52 - #0 "bis_fnc_execvm [[B Alpha 2-3:1 (Jes) REMOTE,true],"initPlayerServer.sqf"]"
  • Offline AgentRev
  • Developer
  • Veteran
  • ******
  • Posts: 2600

Re: Getting kicked with RemoteExec #0 in Arma 1.54

« Reply #14 posted: Jan 01, 2016, 03:08 PM »
If you're still getting those entries then you did it wrong, because the fix is fully working, 100% confirmed.