Server initialization looping

Server initialization looping

« posted: Dec 12, 2016, 07:30 AM »
http://pastebin.com/46VQWJYT

That is my RPT log. My server loops the initialization over and over forever and I can't figure out why.
  • Offline AgentRev
  • Developer
  • Veteran
  • ******
  • Posts: 2600

Re: Server initialization looping

« Reply #1 posted: Dec 13, 2016, 12:58 AM »
Do not use the mod report feature to poke me, or you will get banned.

I do not have enough time or information to properly investigate your issue.

Re: Server initialization looping

« Reply #2 posted: Dec 13, 2016, 01:10 AM »
Do not use the mod report feature to poke me, or you will get banned.

I do not have enough time or information to properly investigate your issue.

I didn't use it to poke you. I used it to have this deleted since I put it in the wrong spot.

I found the issue all the same so I don't need to move the topic. It was simply my commandline was wrong
  • Offline AgentRev
  • Developer
  • Veteran
  • ******
  • Posts: 2600

Re: Server initialization looping

« Reply #3 posted: Dec 13, 2016, 01:11 AM »
Oh sorry, the report log doesn't show the reason. You can delete your own stuff without reporting.

Re: Server initialization looping

« Reply #4 posted: Dec 13, 2016, 01:14 AM »
Oh sorry, the report log doesn't show the reason.

All good I completely understand the irritation of being poked for stupid stuff tgat isn't your problem. Thank you for the mission and th work you've done for us to enjoy it.

Re: Server initialization looping

« Reply #5 posted: Dec 13, 2016, 04:29 AM »
Oh sorry, the report log doesn't show the reason. You can delete your own stuff without reporting.

You cannot delete your own topics in this board. Check to make sure this topic wasn't just moved to another board.

I get that issue when I tried to delete