extdb3 problem

extdb3 problem

« posted: May 12, 2020, 10:26 PM »

I connect to extdb3 I do not get rpt error but the players do not save to database

Pastebin rpt :  https://pastebin.com/TYXppzWG

Re: extdb3 problem

« Reply #1 posted: May 13, 2020, 06:55 AM »
On line 789 is called different saving method
Line 790
Code: [Select]
CallExtension loaded: iniDB (.\iniDB_x64.dll) [] [] your server switched to iniDB not extDB3, what savingMethod you have in main_config.sgf ,  "iniDB" or "extDB"

Re: extdb3 problem

« Reply #2 posted: May 13, 2020, 06:59 AM »
And how does your .bat file looks? Have you added
Code: [Select]
-servermod = @extDB3; ??

Re: extdb3 problem

« Reply #3 posted: May 13, 2020, 02:48 PM »
Code: [Select]
cd C:\Arma3\
start arma3server_x64.exe -maxMem=8192 -cpuCount=4 -malloc=tbbmalloc_x64 -port=2302 -filePatching "-config=C:\Arma3\TADST\default\TADST_config.cfg" "-cfg=C:\Arma3\TADST\default\TADST_basic.cfg" "-profiles=C:\Arma3\TADST\default" -name=default -filePatching "-mod=@extDB3;@infiSTAR_A3_vision" -autoInit

Re: extdb3 problem

« Reply #4 posted: May 13, 2020, 03:02 PM »
Code: [Select]
cd C:\Arma3\
start arma3server_x64.exe -maxMem=8192 -cpuCount=4 -malloc=tbbmalloc_x64 -port=2302 -filePatching "-config=C:\Arma3\TADST\default\TADST_config.cfg" "-cfg=C:\Arma3\TADST\default\TADST_basic.cfg" "-profiles=C:\Arma3\TADST\default" -name=default -filePatching "-mod=@extDB3;@infiSTAR_A3_vision" -autoInit
you have there 2x filepatching there

I have extDB3 in "-servermod="
Code: [Select]
start /b arma3server_x64.exe -port=2302 "-config=C:\Arma3_server\server.cfg" "-cfg=C:\Arma3_server\TADST\default\TADST_basic.cfg" "-profiles= C:\Arma3_server\RPTs" -serverMod=@extDB3 -filePatching -name=default -enableHT malloc=tbbmalloc_x64  -autoinit "-mod=heli;jets;kart;mark;tank"

Re: extdb3 problem

« Reply #5 posted: May 13, 2020, 09:41 PM »

I get the text EXTDB3 loaded no problem but data is not processed

Re: extdb3 problem

« Reply #6 posted: May 13, 2020, 09:51 PM »
I get the text EXTDB3 loaded no problem but data is not processed

https://gyazo.com/bb4492826fac6badecf25474886edb4f
this is how my extDB is succesfully loaded, you are missing all of this

If you dont have last line extDB3 Locked, = its not loaded/working

Re: extdb3 problem

« Reply #7 posted: May 14, 2020, 04:39 PM »

thank you for your support


the problem was in my mpmission file


I changed the save method in default config, I did extdb, it was fixed, the problem was not in connection