Vehicle parts (not showing) problem

Vehicle parts (not showing) problem

« posted: May 23, 2020, 08:07 AM »
Hello

i have got a little problem with vehicle parts.

I want to use additional vehicle parts like cage armor or camo net but due to something it doesnt work.

And when i look into DB i can see this
 
for some reason its turned to "0" instead of "1"
and i dont know why is that.
(When i run it on my machine (without BE filters) everything works fine)


Thx for any help ;)
  • Offline AgentRev
  • Developer
  • Veteran
  • ******
  • Posts: 2600

Re: Vehicle parts (not showing) problem

« Reply #1 posted: May 30, 2020, 08:29 AM »
Vehicles purchased from the vehicle store?

Re: Vehicle parts (not showing) problem

« Reply #2 posted: May 31, 2020, 05:44 PM »
yes all vehicles from VS

Re: Vehicle parts (not showing) problem

« Reply #3 posted: Jun 08, 2020, 04:22 PM »
cant it be bcz i am using this code for custom pylons?  "A3W_pylonPaths"
fn_getPylonsAmmo.sqf
Code: [Select]
params [["_vehicle",objNull,[objNull]]];

private _pylons = getPylonMagazines _vehicle;
private _pylonPaths = _vehicle getVariable ["A3W_pylonPaths", (configProperties [configFile >> "CfgVehicles" >> typeOf _vehicle >> "Components" >> "TransportPylonsComponent" >> "Pylons", "isClass _x"]) apply {getArray (_x >> "turret")}];
private _pylonsAmmo = [];

{ _pylonsAmmo pushBack [_x, _pylonPaths select _forEachIndex, _vehicle ammoOnPylon (_forEachIndex + 1)] } forEach _pylons;

_pylonsAmmo
  • Offline AgentRev
  • Developer
  • Veteran
  • ******
  • Posts: 2600

Re: Vehicle parts (not showing) problem

« Reply #4 posted: Jun 08, 2020, 05:17 PM »
No, I don't think that's the cause. I haven't had time to look at this yet, maybe later today.
  • Offline AgentRev
  • Developer
  • Veteran
  • ******
  • Posts: 2600

Re: Vehicle parts (not showing) problem

« Reply #5 posted: Jun 08, 2020, 05:35 PM »
Okay so I just tested, everything works fine on my end. Do the vehicles spawn with the correct parts on purchase and only disappear after a server restart, or do they spawn without the parts on purchase?

It's possible there's a script error in the parts script, maybe try launching your game with command line option "-showScriptErrors"

Re: Vehicle parts (not showing) problem

« Reply #6 posted: Jun 08, 2020, 05:57 PM »
where should i send rpt file? pm?
Code: [Select]
2020/06/08, 18:02:27 Scripting function 'bis_fnc_execvm' is not allowed to be remotely executed
  • Offline AgentRev
  • Developer
  • Veteran
  • ******
  • Posts: 2600

Re: Vehicle parts (not showing) problem

« Reply #7 posted: Jun 08, 2020, 06:51 PM »
bis_fnc_execvm has nothing to do with this.

It's your client RPT I need to see (located on your computer in %LOCALAPPDATA%\Arma 3) after a vehicle purchase with custom parts, not the server RPT. You can put the RPT on https://gist.github.com/ or http://pastebin.com/

Re: Vehicle parts (not showing) problem

« Reply #8 posted: Jun 08, 2020, 07:23 PM »
this is my client rpt. https://gist.github.com/TheBigTom-Madsalt/cc1689bed4e585d450df226685fed1c1
C:\Users\Bulat\AppData\Local\Arma 3
and rpt copied after purchase with parts

Re: Vehicle parts (not showing) problem

« Reply #9 posted: Jun 08, 2020, 07:27 PM »
and when you buy a vehicle you can see the parts like for few frames, but then they are removed
  • Offline AgentRev
  • Developer
  • Veteran
  • ******
  • Posts: 2600

Re: Vehicle parts (not showing) problem

« Reply #10 posted: Jun 08, 2020, 08:01 PM »
Ok, I don't see anything, from what you describe it's probably not a client bug, can you now upload your server RPT and BattlEye's remoteexec.log?

Re: Vehicle parts (not showing) problem

« Reply #11 posted: Jun 08, 2020, 08:46 PM »
Server RPT https://pastebin.com/K6DhMWja
remoteExec  (but this is probably not what you want?right?)
Code: [Select]
// A3Wasteland - remoteExec.txt BattlEye filters by AgentRev

// allows remoteExec functions (filtered by CfgRemoteExec), UAV usage, and third-party bounty system
5 "" !="" !="true" !="\w+?_(fnc|remote|srv)_\w+? \[[\S\s]*\]" !="vehicle this (flyInHeight \d+|land 'LAND')" !="\[_this\] call onBountySystemPlayerDied;"

// Feel free to mass-ban all GUIDs from remoteexec.log, but be careful with game updates and addons/mods due to false detections!
  • Offline AgentRev
  • Developer
  • Veteran
  • ******
  • Posts: 2600

Re: Vehicle parts (not showing) problem

« Reply #12 posted: Jun 08, 2020, 09:02 PM »
remoteexec.log not remoteExec.txt

Re: Vehicle parts (not showing) problem

« Reply #13 posted: Jun 09, 2020, 03:25 PM »
Sorry i dont know where to find that log, searched for it in whole server machine(also in PC) without any result.
maybe i am missing that.
  • Offline AgentRev
  • Developer
  • Veteran
  • ******
  • Posts: 2600

Re: Vehicle parts (not showing) problem

« Reply #14 posted: Jun 09, 2020, 03:43 PM »
same folder as remoteExec.txt, if it's not there then it's probably because BattlEye hasn't recorded anything, or that the txt filters are not in the correct folder and thus BE maybe isn't working properly

either way, I haven't found the problem nor reproduced the issue yet.