Mag Repacker

  • Offline Mokey
  • Fractured Wasteland
  • Elite
  • ******
  • Posts: 606
  • Https://Fractured-Gaming.com

Mag Repacker

« posted: Dec 27, 2014, 07:15 AM »
I could of swore to god that Rev put a Server side Mag Repack script on the forums but I can't find it... If any1 knows let me know where it is. :)
Posts once, edits post 40 times in 60 seconds. STUPID FAT FINGERS!
  • Offline AgentRev
  • Developer
  • Veteran
  • ******
  • Posts: 2494

Re: Mag Repacker

« Reply #1 posted: Dec 28, 2014, 08:41 PM »
I didn't, thought I am considering it, as I use it all the time when playing on TOP servers.

Re: Mag Repacker

« Reply #2 posted: Dec 28, 2014, 11:56 PM »
You should be able to borrow this one
https://github.com/Cael817/ArmA3_Wasteland.Altis/tree/SNAFU_extDB_beta/addons
or this
https://github.com/A3Armory/ArmA3_Wasteland.Altis/tree/Development_main/addons
i do how ever think they are exactly the same

There's an slightly updated version here
http://www.armaholic.com/page.php?id=19692

And as long as you put it in your mission and dont load it as an external mod you shouldn't need CBA

remember these two
init.sqf
Code: [Select]
[] execVM "outlw_magRepack\MagRepack_init.sqf";
and description.ext
#include "outlw_magRepack\MagRepack_config.cpp"
  • Offline Mokey
  • Fractured Wasteland
  • Elite
  • ******
  • Posts: 606
  • Https://Fractured-Gaming.com

Re: Mag Repacker

« Reply #3 posted: Dec 29, 2014, 12:30 AM »
Thank you
Posts once, edits post 40 times in 60 seconds. STUPID FAT FINGERS!
  • Offline Mokey
  • Fractured Wasteland
  • Elite
  • ******
  • Posts: 606
  • Https://Fractured-Gaming.com

Re: Mag Repacker

« Reply #4 posted: Dec 29, 2014, 08:22 AM »
Works like a CHARM!
Posts once, edits post 40 times in 60 seconds. STUPID FAT FINGERS!

Re: Mag Repacker

« Reply #5 posted: Dec 30, 2014, 11:31 AM »
On the note of including it as part of the wasteland pbo, how do you do that? I'm having problems with battle eye, banning or kicking myself and my other players who run cba...
Thanks Snakey.
  • Offline AgentRev
  • Developer
  • Veteran
  • ******
  • Posts: 2494

Re: Mag Repacker

« Reply #6 posted: Dec 30, 2014, 08:11 PM »
You don't need CBA if you start the scripts manually in client\init.sqf

Re: Mag Repacker

« Reply #7 posted: Dec 31, 2014, 11:43 AM »
You don't need CBA if you start the scripts manually in client\init.sqf
Sorry for taking so much time, but how exactly do I do that?
  • Offline Mokey
  • Fractured Wasteland
  • Elite
  • ******
  • Posts: 606
  • Https://Fractured-Gaming.com

Re: Mag Repacker

« Reply #8 posted: Dec 31, 2014, 12:50 PM »
 

Download the mag repacker, after you download it put the outlw_magRepack folder in addons folder.

After that you want to go to your description in your PBO's root labled description.ext and add this

Code: [Select]
#include "addons\outlw_magRepack\MagRepack_Config.hpp"

then go into your init.sqf located in your PBO's root and add this

Code: [Select]
[] execVM "addons\outlw_magRepack\MagRepack_init_sv.sqf";
after that, throw it up on the server and you should be good.
Posts once, edits post 40 times in 60 seconds. STUPID FAT FINGERS!

Re: Mag Repacker

« Reply #9 posted: Dec 31, 2014, 02:00 PM »
Thanks a bunch, when I get a chance to I'll add it XD Also Happy New years

Re: Mag Repacker

« Reply #10 posted: Jan 02, 2015, 12:20 AM »
You don't need CBA if you start the scripts manually in client\init.sqf

Oh, so it shouldn't be in the "main" init? i have it there now but is client/init.sqf the better way to do it?

Re: Mag Repacker

« Reply #11 posted: Apr 20, 2015, 03:33 AM »
The updated addon now has 2 separate directories. Now the path no longer points to proper directory. How should these be dropped in so that the paths are correct for the files called?

Re: Mag Repacker

« Reply #12 posted: Apr 20, 2015, 04:58 AM »
ok..i looked at he commits on Git and it looks like only one folder goes in, which did..edited the files as per above and now i get this.

"outlw_magRepack\Scripts\MagRepack_Main.sqf" not found

and yes..i checked, the file is there

Re: Mag Repacker

« Reply #13 posted: Apr 20, 2015, 05:09 AM »
addons/outlw_magRepack

and drop the contents of the addon there

and exec it on the main init

[] execVM "addons\outlw_magRepack\MagRepack_init_sv.sqf";


you can find the last version of the addon in armaholic

Re: Mag Repacker

« Reply #14 posted: Apr 20, 2015, 05:29 AM »
Thats what i have done, but when "MagRepack_init_sv.sqf" calls "MagRepack_Main.sqf" with

[] execVM "outlw_magRepack\Scripts\MagRepack_Main.sqf";...its not finding it